miercuri, 22 septembrie 2010

Grigorescu, mentalist!

Daca m-ati fi intrebat ieri dimineata cine e Vlad Grigorescu, probabil ca as fi spus ca e un scamator! Unul bun!
Anul trecut l-am tot vazut prin baruri facand numere de iluzionism: ba imi stingea o tigara in bluza nou cumparata, ba imi indoia monedele, ba imi stergea imprimeul de pe bricheta (eram fumator atunci). Erau faze misto, dar nu ceva ce sa nu poata face cineva care exerseaza doua-trei saptamani. Era tare, dar nu emotionant!

De curand, il mai vazusem la televizor. Acolo spunea ca adoarme oamenii, ca ii hipnotizeaza, ca le citeste gandurile. Nu mi-a placut! M-am gandit ca e victima unui producator prost, asa ca nu l-am mai urmarit. L-am lasat in cufarul cu scamatorii! Doar si eu faceam trickuri de cartofor cand eram mic, dar, la fel, nu stralucisem.

Eh, astazi, dupa ce am vazut la Glendale, pozitia mea s-a cam schimbat. Dupa ce am vazut niste Lie to me si am citit doua trei chestii despre inserarea gandurilor, am impresia ca omul asta bate spre cea ce-mi place mie sa numesc ca fiind "noua arma" in evolutia umana. Mentalismul chiar nu este pentru oricine, iar Vlad o face cu atata usurinta, incat pare ca vrea sa ma contrazica.

Nu stiu cum o face, dar o sa va spun ce pare ca face omul asta! Pare ca intra in mintea ta, vorbeste cu tine fara ca tu sa stii, iar apoi revine la realitate si te face sa rostesti exact ceea ce el ti-a transmis in momentele de inconstienta. E genial!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire